Kivitelező választás

Manapság a dübörgő ingatlanpiac fellendítette az otthonfelújítási lázat. Hiszen a tulajdont cserélő ingatlanok rögtön helyrepofozáson, esetleg funkcionális átalakításokon esnek keresztül. A fúrógépek zaja szinte minden társasházban rendszeresen zendül fel, miközben a zöldövezetben a malterkeverő jelzi, az új lakó szeretné bővíteni friss szerzeményét.

Azonban alaposan meg kell gondolnunk, hogy milyen céget választunk otthonunk felújításához. Ugyanis a dübörgő ingatlanpiac és felújítási láz magával hozza a silány minőséget, borzalmas kivitelezéssel megvalósító vállalkozók megjelenését.

A hétköznapi lakásfelújító nehezen tudja eldönteni, hogy mire kell figyelnie. Nézzük például a nyílászárók problematikáját. Mire figyeljünk, mikor ezzel foglalkozó szakembert keresünk? Érdemes olyan céget választani, akik már régóta a piacon vannak. Például ilyen a Mercurius Center, mely 15 éve foglalkozik nyílászárókkal. Fontos rákérdezni, vagy utána olvasni, hogy milyen alapanyagból dolgozik a cég. A piaci ártól alacsonyabb ár inkább gyanút keltsen bennünk, mintsem elhamarkodott örömöt. A garanciavállalás is szempont lehet. Legyünk körültekintőek, és döntsünk jól.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük